Kehäkettu Referenssit
/ Referenssit

Referenssit

Europassille kahdeksan opetusvideota

Toteutimme 2015-2016 Opetushallituksen Europassi-yksikölle yhteensä kahdeksan opetusvideota, joissa käyttäjää opastetaan laatimaan oma Europass-ansioluettelo ja Skills Passport -portfolio sähköisen järjestelmän kautta. Asiakas kommentoi projekteja seuraavasti:

Päivin kanssa oli miellyttävä työskennellä. Hänellä oli asiantunteva ja napakka ote projektiin alusta loppuun asti: kaikki tapahtui sovitusti ja sovitussa aikataulussa. Päivin ammattitaito ja osaaminen näkyvät myös lopputuloksessa, johon olemme hyvin tyytyväisiä. Hahmottomasta ajatuksestamme jalostui Kehäketun käsissä hiottu ja erinomainen lopputulos.”

Susanna Kärki, Opetushallitus

Täydentäisikö selkeä ja hyvännäköinen video teidänkin viestintää? Ota yhteyttä Päiviin!

***

Kekkonen esille mediaan

Suunnittelimme pääsiäiseksi 2016 asiakkaallemme Arkidesignille viestintäkampanjan, jolla nostimme presidentti Urho Kekkosen taas kansan huulille tukeaksemme Kekkonen-tuotteiden myyntiä. Julkaisimme yhdessä Kekkosen perikunnan kanssa koko kansan presidentistä ennen näkemättömiä keväisiä ulkoilukuvia Lapin hiihtoreissulta. Aiheeseen tarttuivat ainakin molemmat iltapäivälehdet, jotka tekivät aiheesta aukeman kokoiset jutut pääsiäisnumeroihinsa ja verkkosivuilleen.

”Kehäketun viestintäosaamisen ja ripeän otteen ansiosta saimme näkyvyyttä toimenpiteellä, jonka suunnittelu ja toteutus vei kokonaisuudessaan vain muutaman päivän. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön, joka tulee varmasti myös jatkumaan.”

Timo Kekkonen, Presidentti Urho Kekkosen perikunta

Näkyvyyttä uusille Rölli-lastenjuomille

Arki Design ja Finn Spring toivat vuonna 2016 kauppoihin Rölli-pillimehut ja -virvoitusjuomat. Tuotteet lanseerattiin samaan aikaan kun uusi Rölli ja kaikkien aikojen salaisuus -elokuva tuli elokuvateattereihin.

Kehäkettu suunnitteli ja toteutti juomien lanseerausviestinnän ja sisällöt. Kehäkettu veti lasten puuhasivusto Röllimetsä.fi:n verkkosivuprojektin ja tuotti sivuston kaikki sisällöt yhteistyössä MRP Matila Röhr Productionsin kanssa. Lisäksi Kehäkettu suunnitteli ja toteutti juomien lanseerauksen medialle ja perhebloggaajille. Edelleen jatkuu Rölli-Facebook-sivun sisällöntuotanto noin 130 000 tykkääjälle.

Röllimetsä.fi-puuhasivusto

Kaipaatko apua verkkosivu-uudistuksessa? Tai onko suuntaviivat jo vedetty, mutta et itse ehdi vetää projektia käytännössä? Ei hätää, ota yhteyttä Päiviin.

Rölli-mehut Hellapoliisin Facebook-sivulla

Tiesitkö, että bloggaajat ovat yhtä tärkeitä mielipidevaikuttajia kuin media? Autamme sinua tekemään yhteistyötä bloggaajien kanssa hyvässä hengessä, ota yhteyttä.

Kehäkettu