Kehäkettu ratkaisee
/ Yritys

Kehäkettu

Kehäkettu on uuden ajan konsultointi- ja tuotantotoimisto, joka auttaa asiakasta ratkomaan markkinointiviestinnän haasteet ja tuottamaan kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä. Päivi pitää langat käsissään ja tiimi kootaan tarpeen mukaan.

Päivin omaa viestinnän ja sisältömarkkinoinnin strategista ja sisällöllistä osaamista voidaan täydentää ja liittää tiimiin videokuvaaja, valokuvaaja, markkinoinnin asiantuntija, sisällöntuottajia, graafinen suunnittelija, digitoimisto ja jopa mainostoimisto. Kaikki tiimiläiset ovat Päivin osaaviksi ja luotettaviksi havaitsemia luottopelaajia. Työnjohto, yhteydenpito ja laskutus hoituvat Päivin kautta.

Päivi Salo

Päivi Salo

 • viestinnän asiantuntija, videotuottaja
  puhelin 040 730 9093

   

  Päivi on viestinnän ja sisältömarkkinoinnin moniottelija, joka on kerryttänyt osaamista ja näkemystä viestintä-, mainos- ja sisältömarkkinointitoimistoissa. Päivi on työskennellyt niin McDonald’sille, Philipsille, Säästöpankkiliitolle, Myllyn Parhaalle ja Fennovoimalle kuin pienille b-to-b-toimijoille. Polttopisteessä on usein ollut asiakkaan haastava toimiala, jossa on pidettävä kieli keskellä suuta ja pää kylmänä.

   

  Ennen oman yrityksen perustamista Päivi työskenteli kenties Suomen kiinnostavimman sisältömarkkinoinnin, S-Ryhmän Yhteishyvän parissa vastaten kaikkien sisältöjen suunnittelusta ja toteutuksesta joka toisessa numerossa. Erityisesti innostusta nostattaa kuluttajille viestiminen ja projektit, joissa aivonystyröitä saa hieroa ihan kunnolla.

Laura Syrjälä

Laura Syrjälä

 • markkinoinnin suunnittelija

   

   

  Laura on kuluttajaviestinnän ja markkinoinnin raskassarjalainen, joka on työskennellyt Kekkilässä ja Fiskarsissa. Viime ajat Laura on pyörittänyt omaa viestintätoimistoaan Topiikkia. Päivi ja Laura työskentelevät tiiviinä työparina ja Laura kutsutaan apujoukkoihin erityisesti markkinoinnin syväosaamista kaipaavissa projekteissa sekä silloin, kun projektissa kaivataan kahden ajattelijan panosta tai lisää käsipareja.

Kehäkettu